Munkáink

A sajtok számtalan változata, ízvilága és állaga miatt rengeteg sajtvariáció létezik. 

Burrata: A sajtok bonbonja
Mozzarella tésztából készült batyu, belül túrós-vajkrémmel töltve.
Különböző ízekben készítjük.

Parenyica csiga és rúd, avagy a gyúrt sajtok királynője.
Sajtjainkat bükkfán, saját kézzel füstöljük.

Aszalt vörös áfonyával töltött Mozzarella. A Karácsonyi ünnepek kihagyhatatlan terméke. Elérhető natúr formában is.

Probiotikum üvegbe zárva-avagy a házi joghurt és túró-varázsa

Gomolya füstölt és füstöletlen verzióban és ha igazán különlegesre vágysz, kérheted speciális szív alakú formában. Akár vörösborral megfestve is.

A Sajttúrák fantasztikus lehetőséget biztosítanak a természet szerelmeseinek Heves megyében.

Ha valami igazán különlegesre vágynál, akkor a vörösborral márványzott Cheddar sajtot Neked találták ki.
Fajtajellegéből adódó erőteljes, aromás ízét egy testes vörösbor csak jobban kiemeli. Érett ízlést igényel.